Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Assalamualaikum,

Sila beri kritikan yang ikhlas....

14 comments:

Rahmah Ram Ram said...

Salam dan terjah dari blog Ben Ashari dan follow juga...

Tahniah! First impression saya bila membuka blog ini saya rasakan umpama membuka website kesihatan dan doktor-doktor pakar....semuanya ada..saya suka..

Happy blogging!

petuapakar said...

Thank you cik ram ram. I followed back. Memang purpose asal nak sharing info kesihatan dll. Last2 macam2 segmen dah tambah. Latest segmen Diary Hannah Tot Tot. Sharing pengalaman dengan sumer pembaca...enjoy

Edy Ramanov said...

simple sangat. kemaskan lagi blog ok. kalau boleh kat komen box tak payah ada word verification ok.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

cik najihah said...

blog bes..
tapi lagi kemas kalau buat scroll box kat bahagian blog archieve tu :)
lagi 1 buang word verification ni

Syairani Tarmizi said...

singgah sini dan follow sini..

belog ni dah ok dah..ada banyak petua and tips yang berguna.. cuma background kasik color2 sikit.. (sama mcm belog saya) :)

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Laila Majid said...

gune 2 column lebih kemas dan mesra pengguna :)
komen buat la pop-out window, memudahkan readers komen setiap entry :)

jemput kritik sini ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

petuapakar said...

Tq sumer yang dah bagi komen. Word verification for comments dah disabled. Komen dah buat pop-out window. Background deco still dalam perancangan....yg lain sedang dalam pertimbangan.

Mrs. Farhan said...

Buat satu sidebar je k. Dua sidebar menyempitkan ruang entri.

Blog archive panjang. Apa kata buatkan scrollbar untuk blog archive.

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Kancil 8349 said...

salam...saya dah follow kamu.....

Azzah said...

salam balas kunjungan..saya suka blog ni.banyak tips..paling suka baca demam kanak-kanak tu..dan tak ada masalah background..putih nampak luas..nice

Fad said...

hai!!!!cf dtg...blog ni ok je..nampak sgt xtau kritik kan..haha..dah cantik la ni..cuma wat la scroll kat blog archive tu..huhu..follow sini..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ANN ismail said...

Slm. emmm just nk komen yg background sgt plain lah & nmpk dull. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget