Friday, August 12, 2011

Header baru Pakar bersama Hannah ToTs....

Header Hannah


Assalamualaikum,

Introducing header baru pakar. Hik3 baru je install photoshop kt pc opis. Rushing nak kasi siap gak harini. Tinggal 30 minit je before balik. Kat rumah pulak takde photoshop. Actually, tak siap lagi tu. Background nak kasi deco sikit. Arrangement pon cam sedikit messy. Anyway, jadik ler untuk temporary. Ada masa nanti baru pakar buat elok-elok. Troublesome sikit nak cari font yang menarik dan sesuai. Tu pun ikut utube. Memang menarik dan macam-macam teknik boleh belajar. Thanks pada yang upload tu. So kalau ada sesiapa nak kasi idea untuk header pakar amatlah dialu-alukan.

By the way, dah tengah malam ni. Pakar sebenarnya baru berjaya perangkap tikus masuk trap. Umpan dia ikan masin. Bahaya tikus ni kalau merayap-rayap kat rumah. Kotor dan membawa penyakit! Nak google camne cara bunuh tikus ni pulak......Nanti pakar nak buat entri pasal tikus.

6 comments:

fiq. said...

cantik dah header sebab ade penyeri (si gebab) hakhak

INTAN said...

sy pun baru tukar template..nak create header..tapi xpandai la.huuuu =(

AdiaLuze said...

Cute laa PP ... Cam real je bby taip kat lappy tu ... i like ... ^^

ariana's said...

Geram tgk baby comeyy..:)
Nak bg idea pun,, tak pandai lah..pakar tentu lebih arif kan:)

petuapakar said...

Dah siap header yang baru pung....hik3. Thanks mengomen yer...

sobri yaacob said...

cantik header.. ada pic baby lagi comel nampak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget