Wednesday, September 14, 2011

Mesti cuba! Google Gravity

Assalamualaikum,
Pagi-lah-pagi ni pakar nak share satu penemuan menarik. Google Gravity! Bagi mereka yang first time dengar, ikut langkah-langkah tertera di bawah: 
  1. Masuk Google dan taip 'Google Gravity' dekat search box.
  2. Klik pada nombor 1. Google Gravity.
  3. Tunggu 2 saat. Sesuatu yang menarik akan berlaku!
  4. Main-main kat situ kejap.
  5. Kemudian taip apa sahaja keyword yang anda minati dekat google search bar dan tekan ENTER.
  6. Tunggu dan lihat. Sesuatu yang lebih menarik akan berlaku! Caya lah Google.     
Selamat mencuba!


11 comments:

MAY said...

tak blh bukak...google graviti kene block kat opis...

petuapakar said...

tak dapat nk nolong. Tk pe bole try kt rumah. Hik3.

Nageb Croomaniac said...

nais~

Ayu Ayunie said...

dah try.. hehe.. menarik

nuyui a.k.a miss YUI said...

nak p try ni..TQ..

azeemazain said...

wah wah,..ada apa tuu,..ehehe. nak pi tgok jugak lah =)

Atiqah Wadiah said...

nk try ^^

Zul fattah said...

haha.. dah try.. memang siot r..

Rean said...

mmg cool!! :)

Eizanabila said...

dah cuba. nice..

Sr. Maryam Fatanah said...

best !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...