Wednesday, September 14, 2011

Mesti cuba! Google Gravity

Assalamualaikum,
Pagi-lah-pagi ni pakar nak share satu penemuan menarik. Google Gravity! Bagi mereka yang first time dengar, ikut langkah-langkah tertera di bawah: 
  1. Masuk Google dan taip 'Google Gravity' dekat search box.
  2. Klik pada nombor 1. Google Gravity.
  3. Tunggu 2 saat. Sesuatu yang menarik akan berlaku!
  4. Main-main kat situ kejap.
  5. Kemudian taip apa sahaja keyword yang anda minati dekat google search bar dan tekan ENTER.
  6. Tunggu dan lihat. Sesuatu yang lebih menarik akan berlaku! Caya lah Google.     
Selamat mencuba!


11 comments:

CIK MAY said...

tak blh bukak...google graviti kene block kat opis...

petuapakar said...

tak dapat nk nolong. Tk pe bole try kt rumah. Hik3.

Najib Sulaiman said...

nais~

~aYu~ said...

dah try.. hehe.. menarik

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

nak p try ni..TQ..

zieyzain said...

wah wah,..ada apa tuu,..ehehe. nak pi tgok jugak lah =)

Atiqah Wadiah said...

nk try ^^

Zul Fattah said...

haha.. dah try.. memang siot r..

iMBobo said...

mmg cool!! :)

Eizanabila said...

dah cuba. nice..

Sr. Maryam Fatanah said...

best !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget