Tuesday, September 20, 2011

Nak tahu value blog anda?

Assalamualaikum,
Sejak buka sekolah ni memang takde masa nak update blog. Assignment dah start menimbun walaupun baru awal semester. Hopefully, boleh catch up ngan dunia blogging. So, harini nak share benda menarik yang baru pakar jumpa. BIZinformation. Ada sesiapa dah try benda ni? Memang menarik. Anda boleh tahu value blog anda sekarang. Actually, benda ni bukan apa sangat. Just nak tau value hasil usaha kita selama ni. Kalau tengok result dia memang memeranjatkan. Ada blog yang value dia sampai sama ngan harga rumah. 

Pakar dah try ngan blog Ben Ashaari. Konon nak buat benchmarking walaupun tau cam langit ngan bumi. Value dia dalam  RM 225,013.31. Fuyooo. Banyak tu. Result pun ada tunjuk daily pageviews ngan daily visitors. 

So, apa lagi. Jom try sini. Value blog anda tu, lepas beli handphone baru pun jadi ler. Jangan kecewa laks kalau result tak memberangsangkan. Sama-samalah kita usaha lagi. Hik3.



6 comments:

Eema Eshya said...

wow... gile laaaa... Emma punya baru RM12 jerrrr

petuapakar said...

Aisey, beli hp baru pun tk lepas tu. Tkpe, rajin2 update blog pasni.

Saiazuan said...

agak2 ad orng bli x?

Me! said...

wow! Me pny, RM 2335.35!
betul ke? O.O;

yusuflaili said...

Salam;
mak..ooi aku punya lebih rm20.000.aku ingatkan ratus2 je..

Eizanabila said...

Isy..biar betul!!
value rm1,206.99??
Ingatkan rm0, sebb baru sebulan lebih je dlm dunia blogging ni. Terkedu jap.
Very2 Unsangkarable!! hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget